Bel: (+31) 6 51 67 77 73 of mail: info@heerenschip.nl

Bed & Boat.

Heerenschip / Bed & Boat

Vakantie of vaartraining

Wilt u weg van alle drukte en een andere vakantie dan anders meemaken? Stap dan aan boord van het Heerenschip en vaar mee in het ritme van de kanalen. Of u nu een boek wil schrijven, lezen of gewoon wil genieten van de natuur, het kan allemaal!

Liever een meer actievere benadering? Dan is er altijd de mogelijkheid de schipper in zijn werk te “ondersteunen”. Op bepaalde trajecten zal het ook mogelijk zijn afstanden per fiets af te leggen en zo de omgeving te verkennen.

Zelf in het bezit van een klein vaarbewijs maar wilt u graag het varen eens meemaken vanuit de beroepsvaart?
Het Heerenschip biedt in samenwerking met binnenvaartcruises.nl de mogelijkheid om een vaartraining te volgen aan boord.

U vaart dan een dag mee en krijgt op een actieve wijze het gezichtspunt van een beroepsschipper te zien. Hoe zit het met de dode hoek? Afremmen met een geladen schip of het blauwe bord zijn zaken die allemaal voorbij komen in deze actieve training.

Kosten training zijn € 95,- incl. lunch en zonder overnachting.

Welkom aan boord!

Welkom aan boord!

LET OP:
Onze Bed en Boat is voor twee personen. Minder geschikt voor jonge kinderen en mensen die slecht ter been zijn.

Prijs en beschikbaarheid

Wilt u weten waar we zijn?
Kijkt u dan op AIS marinetraffic.com.

Voor een exacte afspraak/reservering kunt u het beste even contact met ons opnemen via het contactformulier.

Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving over wat er bij komt kijken om te kunnen overnachten en meevaren op een vrachtschip.

Prijs op aanvraag.

Tot ziens aan boord van het Heerenschip!

 Het Heerenschip is een bijzondere plek. Een varend huis dat direct thuis voelt. De Heeren van het Heerenschip gedragen zich als echte heren: hoffelijk en gastvrij. We mochten een week het leven van een schipper van dichtbij mee maken. Dat was geen vakantie, maar een onvergetelijk avontuur.
Meegevaren van 23 juli t/m 29 juli 2013, W.E. Wouters & V.M. Teerling

We hebben zes dagen meegevaren op het “Heerenschip”. Wat ons betreft had het ook het “Heerlijkeschip” mogen heten. Wat hebben we genoten van het varen op zich, het kabbelende water, de omgeving en de rust. De schipper is erg gastvrij. Het was een fijne vakantie. Als de mogelijkheid zich voordoet stappen we graag weer aan boord!
Meegevaren van 23 t/m 28 oktober 2013, Gerard en Reny

Back to Top